קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס

גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס
גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 5. מנה אחת מכילה 1053 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוזי טבור, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מרהיב. נסו גלידת התפוז השרופה של ביל גרוס, גלידת תפוז שרופה (מותאמת מספר בישול גורמה), ו כתום שרוף טקסני (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד קדימה, להכין את התפוזים: למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם מראש את התנור ל 232°.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים 1/2 כוס הסוכר על צלחת. לשפשף את החמאה על התפוזים, ואז לגלגל אותם בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
יוצקים את הסוכר בשימוש מן הצלחת לתוך תבנית אפייה מרובע 8 אינץ', ולנער אותו סביב כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מניחים את התפוזים במחבת ואופים, להזיז אותם פעם אחת כדי לשבור את כל סוכר unmelted, עד שהם מתחילים צבע וחלק מהסוכר במחבת מתחיל להינמס, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהתנור (משאיר את התנור על), ושימוש מלקחיים וסכין חדה, בזהירות רבע התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הרבעים, צד העור למעלה, בתבנית האפייה ואופים עד הקליפה הוא חום כהה, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לרבעים הכתומים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
הסר את הקליפה מ 4 של רבעים משחימים, להשליך את עיסת. השאר 4 רבעים האחרים ללא פגע.
9
שלב את קליפת התפוז, את 4 רבעים שלמים, את הסוכר מהמחבת, ואת הנותרים 2 כוסות סוכר במעבד מזון, פירה. מסננים את המחית לתוך מיכל, מכסים אותו, ומקררים לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את מחית הכתום בסיר מעל חום בינוני-נמוך, ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בעוד מחית התפוז הוא חימום, לטאטא את הקרם, חצי וחצי, זרעי וניל, וחלמון ביצה יחד בקערה גדולה. לאחר מכן, לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את מחית התפוז החם.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר אותו עד שהוא קר, 3 עד 4 שעות.
4
להקפיא את התערובת במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
להעביר את הגלידה למיכל, לכסות, ולאחסן במקפיא עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
1
* Don ' t throw away those screated-out וניל שעועית!
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2
מניחים אותם בצנצנת גדולה, מוסיפים 4 עד 6 כוסות סוכר מגורען, מכסים את הצנצנת, ולתת לו לשבת במשך 3 שבועות כדי ליצור סוכר וניל. בזמן שאתה משתמש בסוכר, תמשיך להוסיף עוד לצנצנת. השעועית תישאר לנצח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מתכון מעשר: כל המאכלים שאנחנו אוהבים, עשרה מתכונים לכל אחד על ידי שילה לוקינס (Workman Publishing, 2008).