גלידת חלב עם קומפוט פירות מתובל
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 367 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמנת מתוקה, קומפוט פירות מתובל, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: קומפוט פירות מתובל עם קרם ריקוטה, קומפוט פירות מתובל, ו קומפוט פירות יבשים בסירופ זינפנדל מתובל.
הוראות
יוצקים קרם לסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית ואבקת צ ' ילי. להביא לרתיחה.
מקציפים חלמונים וסוכר בקערה בינונית. בהדרגה לטאטא בתערובת שמנת חמה; לחזור לסיר. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה ועלים נתיב על גב כף כאשר האצבע נמשך על פני, על 4 דקות (לא להרתיח).
להעביר קערה גדולה; צמרמורת עד מקורר לחלוטין.
מערבבים בחמאה. צמרמורת עד קר, לפחות 4 שעות או לילה. להשליך שעועית וניל.
עיבוד פודינג במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מעבירים גלידה למיכל. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 4 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
לגרוף גלידה לתוך קערות או כוסות. קומפוט פירות מתובל כפית נגמר.