קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות13
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת פקאן חמאה

גלידת פקאן חמאה
אם יש לך על בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, גלידת פקאן חמאה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1504 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 124 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. אם יש לך חלמונים, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידת חמאת פקאן ברנדי מגלידה Happy Hour, גלידת פקאן חמאה, ו גלידת פקאן חמאה.

הוראות

1
להקציף חלמונים: בקערה בטוחה לחום בגודל בינוני (מתכת, קרמיקה, או זכוכית), לטאטא יחד את החלמונים עד מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הגדר קרם בקערה על קרח, עם מסננת על גבי: 
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
יוצקים את הקרם לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ולהגדיר מסננת בינונית על גבי. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
חום את החמאה, להוסיף סוכר חום ומלח: בסיר עבה בינוני תחתית על חום בינוני, להמיס את החמאה לבשל אותו, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הסוכר החום והמלח. מערבבים עד הסוכר נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
מלחמלח
6
מוסיפים חלב לאט, ממיסים סוכר: מוסיפים לאט את החלב, ערבוב לשלב. זה יהיה קצף בתחילה, כדי לוודא שאתה משתמש במחבת עם מספיק צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
חום עד שכל הסוכר נמס לחלוטין. אל תתנו לרתיחה או התערובת עשויה להתערבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
1
לטאטא ביד, לאט לשפוך חצי מתערובת החלב והסוכר לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
לאחר מכן מוסיפים את תערובת הביצים המחוממות בחזרה לסיר עם תערובת הסוכר החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים עד בסיס פודינג מתעבה: מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם מרית גומי עץ או heatproof, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את המרית, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
הפודינג דרך המסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
מוסיפים וניל ומערבבים עד לקרר על אמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרחקרח
6
תערובת צינה ביסודיות במקרר.
7
טוסט פקאן: בעוד התערובת מצמררת, מחממים התנור ל 177°. להמיס 1 כף חמאה. לזרוק עם אגוזי פקאן וקורט של מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
טוסטטוסט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים פקאנים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים ב-350 ° F במשך 10 דקות, עד שהפקאנים קלויים קלות. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
ברגע שמתקררים, חותכים בערך את הפקאן ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
10
תהליך במכונת הגלידה שלך: לאחר תערובת הגלידה הוא מקורר ביסודיות, לעבד במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
11
מקפלים פקאנים קצוצים: ברגע שהגלידה נוצרה במכונת הגלידה, זה יהיה רך למדי. מקפלים בפקאנים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
12
הַקפָּאָה: לשים במיכל פלסטיק אטום למקום במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות.
13
אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "