גלידת פקאן חמאה
אם יש לך על בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, גלידת פקאן חמאה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 1504 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 124 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. אם יש לך חלמונים, חמאה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: גלידת חמאת פקאן ברנדי מגלידה Happy Hour, גלידת פקאן חמאה, ו גלידת פקאן חמאה.
הוראות
להקציף חלמונים: בקערה בטוחה לחום בגודל בינוני (מתכת, קרמיקה, או זכוכית), לטאטא יחד את החלמונים עד מעורבב היטב. תניח בצד.
הגדר קרם בקערה על קרח, עם מסננת על גבי:
יוצקים את הקרם לתוך קערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ולהגדיר מסננת בינונית על גבי. תניח בצד.
חום את החמאה, להוסיף סוכר חום ומלח: בסיר עבה בינוני תחתית על חום בינוני, להמיס את החמאה לבשל אותו, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רק מתחיל חום.
מוסיפים את הסוכר החום והמלח. מערבבים עד הסוכר נמס לחלוטין.
מוסיפים חלב לאט, ממיסים סוכר: מוסיפים לאט את החלב, ערבוב לשלב. זה יהיה קצף בתחילה, כדי לוודא שאתה משתמש במחבת עם מספיק צדדים גבוהים.
חום עד שכל הסוכר נמס לחלוטין. אל תתנו לרתיחה או התערובת עשויה להתערבב.
לטאטא ביד, לאט לשפוך חצי מתערובת החלב והסוכר לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן כדי לשלב.
לאחר מכן מוסיפים את תערובת הביצים המחוממות בחזרה לסיר עם תערובת הסוכר החלב הנותרת.
מערבבים עד בסיס פודינג מתעבה: מערבבים את התערובת כל הזמן על חום בינוני עם מרית גומי עץ או heatproof, גירוד התחתון כפי שאתה מערבבים, עד התערובת מתעבה ומצפה את המרית, על 5-7 דקות.
הפודינג דרך המסננת ומערבבים אותו לתוך השמנת.
מוסיפים וניל ומערבבים עד לקרר על אמבט הקרח.
תערובת צינה ביסודיות במקרר.
טוסט פקאן: בעוד התערובת מצמררת, מחממים התנור ל 177°. להמיס 1 כף חמאה. לזרוק עם אגוזי פקאן וקורט של מלח.
מורחים פקאנים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים ב-350 ° F במשך 10 דקות, עד שהפקאנים קלויים קלות. להפריש להתקרר.
ברגע שמתקררים, חותכים בערך את הפקאן ומניחים בצד.
תהליך במכונת הגלידה שלך: לאחר תערובת הגלידה הוא מקורר ביסודיות, לעבד במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן.
מקפלים פקאנים קצוצים: ברגע שהגלידה נוצרה במכונת הגלידה, זה יהיה רך למדי. מקפלים בפקאנים הקצוצים.
הַקפָּאָה: לשים במיכל פלסטיק אטום למקום במקפיא לפחות שעה, רצוי כמה שעות.
אם זה כבר קפוא במשך יותר מיום, ייתכן שיהיה עליך לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות כדי לרכך אותו לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "