גלילי גבעול תירס קרוסטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות Crusty Cornstalk. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 127 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שמרים, דבש מתון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו לחמניות פריך, לחמניות Anadama Crusty, ו גבינה פריך & לחמניות פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1/4 כוס מים חמים, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים קמח, מלח, 1/2 כוס קמח תירס, ואת כוס המים החמים הנותרים לתוך תערובת שמרים עם כף עץ או מרית גומי עד הבצק הרך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ללוש, משטח האבק ואת הידיים שלך עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וחלק, 6 עד 8 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 1 1/2 עד 2 שעות.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש) ולקפל לתוך שלישים כמו מכתב (הבצק יהיה רך), ואז בעדינות להתגלגל לתוך יומן 12 אינץ ' ארוך עם ידיים מקומטות קלות.
מפזרים גיליון אפייה גדול באופן שווה עם הנותרים 2 כף קמח תירס ולשים בצק באלכסון במרכז. לסירוגין הצדדים, לעשות 3 אינץ 'ארוך חתכים אלכסוניים, על 1 1/2 אינץ' זה מזה, לתוך הצדדים של יומן באמצעות מזמרה מטבח (הקצוות של חתכים לא צריך לגעת; לשמור על מרכז "גבעול"). בעדינות למשוך חתכים למתוח בצק, ויוצרים לחמניות כי הם נפרדים (בערך 1 1/2 אינץ ' זה מזה) אבל מחובר גבעול מרכז. מכסים במגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 עד 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ריסוס לחמניות עם מים, ואז אופים, ריסוס לתנור 3 פעמים ב 5 דקות הראשונות של אפייה (כדי לעזור ליצור קרום), עד הזהב, על 20 דקות.
העברת לחמניות מתלה מגניב לפחות 20 דקות.
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים, אבל גבעול אפוי שלם יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.