קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

גלישת באנה-מי: עטיפת חזיר בגריל וייטנאמית עם גזר כבוש ונענע

גלישת באנה-מי: עטיפת חזיר בגריל וייטנאמית עם גזר כבוש ונענע
גלישת באנה-מי: עטיפת חזיר בגריל וייטנאמית עם גזר כבוש ונענע עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 538 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, לימונים, תרמילי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הציון הזה מוצק. נסו דייקון כבוש וייטנאמי וגזר לבאן מ 'מות (דו צ' ואה), נקי לאכול חזיר באן-מי לעטוף, ו נענע בטטות בגריל עם טחינה כרובית אורז לעטוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
לגזר הכבוש: בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכר, החומץ והמלח עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שלב את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הסוכר, אבקת חמשת התבלינים, גאראם מסאלה, פלפל שחור, שום ושאלוט בשקית ניילון הניתנת לסגירה מחדש. אוטמים ומנערים עד להמסה טובה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גארם מסאלהגארם מסאלה
רוטב דגיםרוטב דגים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את חזיר לשקית, לעסות את המרינדה לתוך חזיר ומרינדה במשך שעה 1. כשאתה מוכן לבשל את החזיר, קח מחבת גדולה מברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את התבנית על אש גבוהה עד שהיא מעשנת. בעזרת זוג מלקחיים שולפים כל צלע חזיר מהמרינדה, מנערים את העודפים ומניחים אותו בתבנית. אל תצטופפו במחבת-שום בשר לא צריך לגעת! אתה רוצה את הבשר לצרוב, לא קיטור. לאחר כ 2 דקות, להעיף כל קוצצים, זה צריך להיות בצבע חום קרמל. מבשלים עוד דקה בצד השני ומוציאים מהתבנית. אם אתה מבשל בקבוצות, לבשל את הצלעות הנותרות. פורסים את הצלעות לרצועות דקות. לכריכים: חממו את הטורטיות מעל להבה פתוחה כך שיהיו רכות וגמישות. אני גם אוהב לחרוך אותם קצת! אם אין לכם תנור גז, חממו אותם במחבת על אש בינונית, או קפיצו אותם במיקרוגל למשך 10 עד 15 שניות. מרחים מעט מאיו באמצע הטורטייה. לאחר מכן, ערמו שכבה קטנה של גזר כבוש, כמה פרוסות מלפפון, כמה ענפי כוסברה, כמה עלי נענע, רצועות צלעות חזיר, כמה פרוסות צ 'ילי א' וסחטו מיץ ליים טרי מעל. לעטוף, ומאובטח עם קיסם. עטפו בנייר אפייה אם אתם לוקחים אותם לחוף הים, או פשוט אכלו מיד אם אתם לא!;
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלעות חזירצלעות חזיר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את זרעי הל הירוק, ציפורן, זרעי הל שחור ומקלות קינמון למטחנת תבלינים/קפה וטוחנים עד שהם עדינים. יש לאחסן בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חמישה תבליניםאבקת חמישה תבלינים4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונלי1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות גזר מגוררכוסות גזר מגורר3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)1מלפפון אנגלי, פרוס דק על ההטיהמלפפון אנגלי, פרוס דק על ההטיה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב דגיםרוטב דגים4smallsטורטיות קמח (אלטרנטיבה ללא גלוטן: טורטיות אורז חום, או השתמשו בתירס קטן והכינו אותן כטאקו!)טורטיות קמח (אלטרנטיבה ללא גלוטן: טורטיות אורז חום, או השתמשו בתירס קטן והכינו אותן כטאקו!)1חבורהכוסברה טרייהכוסברה טרייה1חבורהמנטה טרייהמנטה טרייה2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)4צ'ילי פרזנו, או פלפלי ג' לפנו, פרוסים דקצ'ילי פרזנו, או פלפלי ג' לפנו, פרוסים דק1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2ליים, כל חתך לתוך 4 טריזיםליים, כל חתך לתוך 4 טריזים4שרימפס וורידיםמיונז, לפי הצורךמיונז, לפי הצורך454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(1/2-אינץ עבה) ללא עצמות מרכז-לחתוך חזיר ירך צלעות(1/2-אינץ עבה) ללא עצמות מרכז-לחתוך חזיר ירך צלעות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשאלוט קטן, טחון (אודותשאלוט קטן, טחון (אודות591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה (אני משתמש בתמרי דל נתרן ללא גלוטן)רוטב סויה (אני משתמש בתמרי דל נתרן ללא גלוטן)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא כרמי החצר הצדדיים גוורצטרמינר. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
חצר צדדית כרמים גוורצטרמינר
חצר צדדית כרמים גוורצטרמינר
חצר צדדית גוורצטרמינר עשויה מענבים נבחרים המיוצרים בכרמים באזור פפאלץ. מיוצר עם 100% גוורצטרמינר ותוסס במיכלי נירוסטה קטנים, זהו יין לבן ארומטי להפליא המושלם להנאה מזדמנת עם ארוחות, במיוחד מטבח חריף, או מעצמו.