קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

גמבו בניו אורלינס

גמבו בניו אורלינס
זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. מתכון זה מ טעם הבית דורש שרימפס, פלפל, מרק עוף וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ניו אורלינס "הטוב ביותר" גמבו, ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק, ו ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא מרק לרתיחה. מערבבים פנימה את האורז, הסלרי, הבצל והשום. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את העגבניות, העוף, הקילבסה, הטימין, הפלפל, עלי הדפנה והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נקניקייהנקניקייה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
שלב קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת עוף. מערבבים פנימה שרימפס ופלפל ירוק. מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והגמבו מסמיך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
מרק גמביהמרק גמביה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מסירים אורז מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מגישים עם גמבו.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביהמרק גמביה

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצחניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצח0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'Jonsonville ® נקניק קילבסה פולנית או נקניק פולני, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץJonsonville ® נקניק קילבסה פולנית או נקניק פולני, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז לא מבושל מומראורז לא מבושל מומר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזורשרימפ בינוני לא מבושל, מקולף וגזור454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות 1/2 אינץחזה עוף נטול עצמות, חתוך לקוביות 1/2 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

גמבו עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. אתה יכול לנסות את מנזר פרימרק סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
מנזר פרימרק סוביניון בלאן
מנזר פרימרק סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2008 יפה עם צבע קש ירקרק בהיר. הארומה הראשונית היא אפרסק לבן, עם עשב לימון, תפוז מנדרינה עדיןותבלין אלון קל. הטעם מבטא מינרליות המחמיאה לרכיבי פרי הדר, מלון ירוק, עשב לימון ותפוז מנדרינה.