זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל קייג'ון. מתכון זה מ טעם הבית דורש שרימפס, פלפל, מרק עוף וקמח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 62%, וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ניו אורלינס "הטוב ביותר" גמבו, ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק, ו ניו אורלינס גמבו עם שרימפס ונקניק.
הוראות
1
בסיר גדול, להביא מרק לרתיחה. מערבבים פנימה את האורז, הסלרי, הבצל והשום. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
בינתיים, בתנור הולנדי, שלבו את העגבניות, העוף, הקילבסה, הטימין, הפלפל, עלי הדפנה והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נקניקייה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
שלב קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתערובת עוף. מערבבים פנימה שרימפס ופלפל ירוק. מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והגמבו מסמיך. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
מרק גמביה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
מסירים אורז מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות; מערבבים פטרוזיליה.
גמבו עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזסלין ואלברינו. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. אתה יכול לנסות את מנזר פרימרק סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
מנזר פרימרק סוביניון בלאן
סוביניון בלאן 2008 יפה עם צבע קש ירקרק בהיר. הארומה הראשונית היא אפרסק לבן, עם עשב לימון, תפוז מנדרינה עדיןותבלין אלון קל. הטעם מבטא מינרליות המחמיאה לרכיבי פרי הדר, מלון ירוק, עשב לימון ותפוז מנדרינה.