קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

גנאש-עוגות שוקולד מלאות בציפוי מרינג'של שבע דקות

גנאש-עוגות שוקולד מלאות בציפוי מרינג'של שבע דקות
עוגיות שוקולד מלאות גנאש עם ציפוי מרינג'של שבע דקות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 24. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, תמצית ונילן, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חמאת בוטנים מלאה עוגות שוקולד עם ציפוי גנאש שוקולד, Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, ו שוקולד כפול פטל מלא קאפקייקס עם שוקולד גנאש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו שני מחבתות מאפין סטנדרטיות 12 כוס עם ספינות נייר. מנפים קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד משולב היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל, חצי תערובת קמח, ואז 1 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קיצור טבעיקיצור טבעי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת; מכים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
4
בואו הבלילה לעמוד עד מקורר מעט מעובה, על 5 דקות. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מחלקים הבלילה בין ניירות מאפין (על 1/4 גביע הבלילה כל).
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
5
אופים קאפקייקס עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, 22 עד 25 דקות. קאפקייקס מגניבים לגמרי במחבתות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
להביא שמנת רק לרתיחה בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מניחים שבבי שוקולד בקערה בינונית; לשפוך קרם חם מעל.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד קריר ומוצק, על 2 שעות. (לחלופין, צינה גנאש עד מגניב ומוצק, תוך ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.) לעשות קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
6
להקציף 1/3 כוס מים, סוכר, חלבונים ביצה, קרם של טרטר, ומלח גס להתמזג קערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד פסגות רכות טופס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מלח גסמלח גס
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הסר קערה מעל המים ולהמשיך להכות עד ציפוי הוא מגניב לגעת, נוקשה, ו billowy, על 2 דקות. מקציפים וניל לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
באמצעות אגודל, לחץ על מרכז כל קאפקייק מלמעלה למטה, ויצרו כיס עמוק. כף או צינור גנאש לכיס של כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
9
קאפקייקס קפואים, יוצרים פסגות גבוהות. האם קדימה: קאפקייקס יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות