גספצ'ו של אמא
הגספצ'ו של אמא הוא חלב חינם מרק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 241 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, טבסקו, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מניחים ביצה בסיר קטן של מים קרים, מביאים לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 10 דקות.
בסיר או קערה גדולה, לשלב עגבניות, פלפל, מלפפון, בצל אדום, שמן זית, מיץ לימון, מרק בקר קר (אופציונלי), חומץ יין אדום, פטרוזיליה, אורגנו, ווסטרשייר, ופלפל שחור טחון גס לפי הטעם. מערבבים.
מפזרים שום עם קמצוץ של מלח, ולהגדיר בקערה.
כאשר הביצה סיימה בישול, לרוץ מתחת למים קרים, להסיר את הקליפה, להוסיף תערובת שום ומלח, ומחית יחד עם מזלג.
יוצקים מיץ עגבניות לתוך סיר גדול או קערה עם ירקות, ומוסיפים שום, ביצה, תערובת מלח.
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים כך שהם מתמוססים לנוזל.
טעם לתיבול ולהוסיף מלח, פלפל וטבסקו לפי הטעם. להירגע לפחות 4 שעות ולהגיש.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, בצל אדום טחון, זיתים קצוצים אם תרצה.
המתכון שלי מגיש שמונה, וזה לא שווה את הטרחה להכין את המרק הזה לאחד. אבל כמו רוטב עגבניות תוצרת בית, הטעם שלה משתפר עם הגיל - אתה יכול לאחסן אותו במקרר ולאכול אותו במשך כשבוע. למה מועכים את השום עם ביצה ומלח? כדי להפוך את הדבק שום חדור שמוסיף גוף וחומר מרק עגבניות.* השתמש במלח כשר כדי להוציא את טעמי הירקות.* נסו לקצוץ את הירקות כך שהם קטנים אך לא טחונים או כתושים, ואל תדאגו אם הגדלים אינם אחידים. החלקים צריכים להיות קטנים מספיק כדי ללעוס אבל גדולים מספיק כדי לזהות.· אם אתה מעדיף מצגת אלגנטית יותר, emulsify את התערובת הצוננת לפני ההגשה. תיבול הוא עניין אישי מאוד. אני נוטה לאהוב את הגספצ ' ו שלי חריף וחריף, עם מלח, לימון, וטעמי בצל משתהה על החיך. אם אתה מעדיף מרק מתון יותר, להפחית את הבצל, שום, וכמויות חומץ בחצי. אם אתה רוצה מרק spicier, להוסיף 2 כפיות של פלפלים jalepeño טחון. כדי להפוך gazpacho צמחוני, תחליף מרק ירקות עבור מרק בשר בקר.