קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

גרוטאות ברזל בייקון של שף

גרוטאות ברזל בייקון של שף
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל גרוס כמובן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איירון שף סיני-מאפו טופו של השף חן, צ'יפס שומן ברווז שף ברזל, ו ההמבורגרים בסגנון יפני של זוכה שף הברזל.

הוראות

1
בסיר גדול שאינו תגובתי, הביאו לרתיחה מחצית מהמים, 1 כוס סוכר, מלח ו -8 גרם מולסה. מערבבים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים לתוך מיכל גדול עם המים הנותרים, ואת סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מכניסים למקרר ומצננים ל 40 מעלות צלזיוס.
4
לחץ את הפלפל השחור לבטן החזיר. לאחר שהתמלחת התקררה מניחים את בטן החזיר המתובלת בתערובת עד שהיא שקועה לחלוטין. מכניסים למקרר לשלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
לאחר שחלפו שלושה ימים, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
שכב על מדף מעל גיליון גיליון ומניחים מול מאוורר במשך שעה 1 כדי ליצור שלפוחית.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועישנו במשך 4 עד 6 שעות. מצננים את הבשר במקפיא למשך 1 שעה להתקשות לחיתוך קל לרצועות בייקון. פורסים את מה שאתם צריכים ושומרים את השאר בשקית בטוחה במקפיא במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מניחים את רצועות הבייקון על תבנית סדין המצוידת במתלה ומכניסים לתנור קר. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים כ -12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתם אוהבים את הבייקון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
9
מוציאים מהמדף ומסננים על מגבות נייר. תהנה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®