קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki

גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki
אם יש לכם נענע, מלח כשר, ממרח צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki, גריל מעורב מקסיקני, ו קבב גריל מעורב.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים רוטב סויה, מירין, סאקה, מים, סוכר חום, אגס, זנגביל ושום. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 20 דקות. מחית בבלנדר ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הטנדרלוין פרוס ואת שרימפס butterflied במנות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
יוצקים את רסק עליהם, לכסות, ולאפשר להשרות במשך 20 דקות.
4
מערבבים את משחת הצ ' ילי, שמן שומשום, זרעי שומשום, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
5
מניחים את הצד בשר הצלעות הקצרות למטה על קרש חיתוך. עם חתך סכין חד בין העצם והבשר אבל לא לחתוך את כל הדרך. לפתוח כמו ספר בזהירות להפעיל את הסכין בכיוון ההפוך כדי לחתוך את הבשר לשניים, שוב לא הולך את כל הדרך. אתה צריך עכשיו יש חתיכה שטוחה ארוכה של בשר, על עובי העצם. אתה יכול לצלות את הצלעות הקצרות בחתיכות גדולות או לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים את הצלעות הקצרות ואת צלעות כבש במנות רדודות נפרדות לזרוק עם המרינדה פיקנטי. לכסות ולשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
7
מחממים את הגריל, מחבת גריל, מחבת ברזל יצוק, או גריל שולחן חשמלי. גריל בשרים ושרימפס עד שהם מבושלים לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מגישים כמו שאתה מבשל אותם מלווה מגש של עלי חסה מעורבים, עלי נענע, shiso או עלי בזיליקום, ופלפלים חמים פרוסים, כמו גם קערות קטנות של רוטב סויה ורוטב חם. כמו כן לשרת את קימצ ' י חריף מהיר, דייקון כבוש מתוק, ומלפפוני שומשום מגניב במנות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
דייקון כבושnameדייקון כבושname
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
קח עלה חסה ביד שלך. שים 1 או 2 חתיכות של בשר או שרימפס ומעל זה עם כל שילוב של תבלינים. לעטוף את החסה סביב הבשר ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
הסר עלים חיצוניים מכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
חותכים כרוב רבעים ולהסיר את הליבה הפנימית הקשה. חותכים על פני חלקים לפרוסות 1/2 אינץ'. מכניסים למסננת, מוסיפים מלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מניחים מעל קערה ולתת ניקוז, מכוסה, עד נבול, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
בקערה גדולה לשלב את החומץ והסוכר ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים את רסק הצ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום, בצל ירוק ומערבבים. לשטוף את המלח את הכרוב עם כמה שינויים של מים. יבש היטב ולהוסיף לתערובת חומץ; מערבבים היטב לשלב. לשים לתוך צנצנת זכוכית מעוקר לארוז את הכרוב; להוסיף מספיק מים כדי לכסות. סגור את הצנצנת ומקרר לפחות 4 שעות. זה חריף ונעשה חריף יותר ככל שהוא יושב יותר-להוסיף או להחסיר ממרח צ ' ילי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
בסיר קטן מעל חום בינוני להוסיף את החומץ, מים, סוכר, כורכום. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר. בינתיים, לקלף צנון daikon ולפרוס לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. (אם הדייקון שלך גדול מאוד, פרוס את הסיבובים לחצי עיגולים.)
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
17
מניחים במסננת עם מלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
18
מניחים את המסננת מעל קערה ולתת לנקז במשך 1 שעה. יש לשטוף את המלח עם כמה שינויים של מים לייבש היטב דייקון. מכניסים לצנצנת זכוכית מחוטאת.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
יוצקים את המלח המקורר דרך מסנן קפה (או cheesecloth מצופה מסננת) לתוך הצנצנת כדי לכסות את פרוסות צנון. מקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה. ישמור על כ 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20
חותכים את המלפפון לתוך סיבובים דקים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
21
שים אותם לתוך קערה ולזרוק אותם עם רוטב סויה, שמן שומשום, שומשום, עלי נענע ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

680פלפל האבנרוצימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס454פלפל האבנרובשר טנדרלוין, פרוס דקבשר טנדרלוין, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהםרסק צ'ילי חם (מומלץ: סריראצ' י רסק צ'ילי חם)רסק צ'ילי חם (מומלץ: סריראצ' י רסק צ'ילי חם)8קצת קישואים קצוציםרוטב חריף או רסק צ'ילי חריףרוטב חריף או רסק צ'ילי חריף454פלפל האבנרוצנון דייקוןצנון דייקון1אינץג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1קבוצותמנטה טרייה, עלים בלבדמנטה טרייה, עלים בלבד1חבורהמנטה טרייהמנטה טרייה2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אינץג'ינג'ר, פרוסג'ינג'ר, פרוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר8צלעות טלה בייביצלעות טלה בייבי1השארחסה מעורבתחסה מעורבת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמירין* (ראה הערה של קוק)מירין* (ראה הערה של קוק)1ראשנאפה כרוב, על 1 עד 1/2 קילונאפה כרוב, על 1 עד 1/2 קילו1אגס אסייתי, קצוץ (תחליף אגס רגיל או תפוח)אגס אסייתי, קצוץ (תחליף אגס רגיל או תפוח)2ל-3 פלפלים אדומים טרייםל-3 פלפלים אדומים טריים2מלפפונים רגילים או אנגלייםמלפפונים רגילים או אנגליים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי1גבינת פרמזן מגוררת5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1חבורהריסוס טרי או בזיליקוםריסוס טרי או בזיליקום454פלפל האבנרושרימפס, ניקה, קלוף, ו butterfliedשרימפס, ניקה, קלוף, ו butterflied8קצת קישואים קצוציםרוטב סויהרוטב סויה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכוםכורכום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.