גריסים עם נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גריסים עם נקניק. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותביאו מלח, קמח תירס, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו גרגרי נקניק וביצה, שרימפס, נקניקיות ודגנים., ו רוטב נקניק ודייסת שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
להביא 4 1/2 כוסות מים ומלח לרתיחה בסיר גדול; להוסיף שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מערבבים נקניק, קמח תירס, ופלפל; לבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. כפית לתוך מוט 9 x 5 אינץ מצופה רדיד; צמרמורת 8 שעות.
הסר כיכר מהמחבת; לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מבשלים פרוסות, בקבוצות, במחבת מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מגישים עם התוספות הרצויות.
הערה: לבדיקת puposes בלבד, השתמשנו Smithfield 40% נקניק שומן נמוך יותר.