קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ג'בטה ממולאת בערמונים ופנצ' טה

ג'בטה ממולאת בערמונים ופנצ' טה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו מלית ג'בטה עם ערמונים ופנצ' טאן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לכו לחנות ואספו פנצ'טה, מלח ופלפל, מרק עוף דל מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 11 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה הוא רע למדי. ג'בטה ממולאת בערמונים, פטריות ופנצ' טה, ג'בטה מלית עם ערמונים וצימוקים, ו מלית מחיטה מלאה עם פנצ'טה, ערמונים ופרמזן דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חמאה תבנית אפייה מזכוכית בגודל 15 על 10 על 2 אינץ'. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפנצ ' טה ומקפיצים עד שהיא פריכה וזהובה, כ -10 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ ' טה לקערה גדולה. ממיסים את יתרת החמאה באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, הרוזמרין והשום.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
קולים עד שהבצל רך מאוד, בערך 12 דקות. מערבבים בעדינות את הערמונים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מעבירים את תערובת הבצל לקערה הגדולה עם הפנצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הלחם והפרמזן וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
מוסיפים מספיק מרק לתערובת המילוי כדי להרטיב. מתבלים את המילוי, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
מערבבים פנימה את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מעבירים את המילוי למאכל מוכן. מכסים בנייר כסף חמאה, בצד חמאה כלפי מטה, ואופים עד שהמלית מחוממת, כ-30 דקות. חושפים וממשיכים לאפות עד שהחלק העליון פריך וזהוב, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

ניתן לשלב את צ 'יאבטה עם קיאנטי, ורדיצ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ ' יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם רמז של סגול. שזיפים, תווים סגולים מתערבבים עם גרגרי יער שופעים ובשלים. מרחיבה וחיה על החיך, עם תחושת פה מתמשכת וקטיפתית. הסיום הארוך קבור בפירות.יין רב תכליתי, המוגש בצורה הטובה ביותר ב-64 אלף, פנטסטי עם בשרים אדומים עסיסיים, בגריל או קלוי.