ג'ו
ג'ו לוקח בערך 4 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 41 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. אם יש לכם תותים, גרידת ליים, גבינת שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סוכריות מקל ג'ו-ג' ו ממולא עוגיות שוקולד, סוכריות מקל ג'ו ג' ו גלידה, ו קנדי קיין, הקוקי הממולא של ג'ו ג' ו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.מרססים את תחתית תבנית קפיצית בגודל 10 אינץ ' בתרסיס בישול; מרפדים את התחתית בסיבוב נייר אפייה; ומרססים את הנייר בתרסיס בישול.
הניחו את התבנית על דף נייר אלומיניום כבד והעלו את נייר הכסף סביב הצדדים כדי לסגור את התפר בין התחתית לדפנות התבנית (זה ימנע דליפת מים פנימה).
מערבבים יחד את פירורי קרקר הגרהם והסוכר בקערת ערבוב.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד שהפירורים מצופים. לחץ את התערובת בחוזקה לתחתית התבנית ומעלה את הדפנות. הניחו בצד.
למילוי: במיקסר מעמד מקציפים את גבינת השמנת יחד עם השמנת החמוצה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים את הסוכר, עמילן התירס והווניל, ומקציפים לתערובת אחידה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן. הניחו את התבנית עטופה בנייר כסף בתוך תבנית גדולה יותר, ושפכו בזהירות 1/2 אינץ ' מים חמים לתבנית הגדולה יותר ליצירת אמבט מים.
אופים במשך שעה 1. מכבים את התנור, פותחים את דלת התנור ומניחים לעוגת הגבינה לעמוד בתנור הפתוח במשך שעה 1. מקררים את הגבינה במשך 2 שעות או לילה לפני הסרת אותו מהמחבת.
לרוטב: מעבדים את התותים, הסוכר וגרידת הליים במעבד מזון או בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. (את הרוטב כדאי להגיש קר מהמקרר.)