קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin

ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin
אם יש לכם זיתים, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון, ו בישול טוב וישיסואז מאת ג'יימס פיטרסון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העגבניות לשניים מלמעלה למטה וחותכים כל אחד מהחצאים ל 4 טריזים. השתמש באגודל והאצבע שלך כדי לדחוף את הזרעים מתוך כל אחת מהטריזים. לזרוק את פלחי העגבניות עם מלח גס ולנקז במסננת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את עלי הבזיליקום עם 2 כפיות שמן הזית וקוצצים בגסות. (השמן עוזר למנוע מהעלים להשחיר.) מיד לשלב את בזיליקום עם שאר שמן הזית בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
התפשטות ושלישית של תערובת בזיליקום בצלחת gratin סגלגלה או צלחת אפייה מרובעת רק גדול מספיק כדי להחזיק את העגבניות בשכבה אחת. מסדרים את העגבניות בצלחת, חופפים אותם מעט במידת הצורך. כפית שליש השני של תערובת בזיליקום על העגבניות ומפזרים על גבינת פרמזן. אם אתה משתמש בתוספות האחרות, סדר אותן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שלא נשאר נוזל בתבנית אפייה וקרום קל נוצר על גבי. אם הגבינה או התוספות מתחילים להיות חום מדי לפני הנוזל התאדה, להנמיך את התנור ואופים קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מברשת עם תערובת בזיליקום הנותרים לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות