ג'יימס פיטרסון של עגבניות ועשב Gratin
אם יש לכם זיתים, צלפים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו צ'ילי כבוש של ג' יימס פיטרסון, ניוקי התרד של ג'יימס פיטרסון, ו בישול טוב וישיסואז מאת ג'יימס פיטרסון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העגבניות לשניים מלמעלה למטה וחותכים כל אחד מהחצאים ל 4 טריזים. השתמש באגודל והאצבע שלך כדי לדחוף את הזרעים מתוך כל אחת מהטריזים. לזרוק את פלחי העגבניות עם מלח גס ולנקז במסננת במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
מפזרים את עלי הבזיליקום עם 2 כפיות שמן הזית וקוצצים בגסות. (השמן עוזר למנוע מהעלים להשחיר.) מיד לשלב את בזיליקום עם שאר שמן הזית בקערה קטנה.
התפשטות ושלישית של תערובת בזיליקום בצלחת gratin סגלגלה או צלחת אפייה מרובעת רק גדול מספיק כדי להחזיק את העגבניות בשכבה אחת. מסדרים את העגבניות בצלחת, חופפים אותם מעט במידת הצורך. כפית שליש השני של תערובת בזיליקום על העגבניות ומפזרים על גבינת פרמזן. אם אתה משתמש בתוספות האחרות, סדר אותן למעלה.
אופים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, עד שלא נשאר נוזל בתבנית אפייה וקרום קל נוצר על גבי. אם הגבינה או התוספות מתחילים להיות חום מדי לפני הנוזל התאדה, להנמיך את התנור ואופים קצת יותר.
מברשת עם תערובת בזיליקום הנותרים לשרת מיד.