ג'ינג'ר לוף לימון
ג'ינג'ר לוף לימון עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 269 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. אם יש לך שמרים, קמח לחם, זנגביל גבישי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. נסו לימון פרג קציץ עם זיגוג לימון וניל, קציץ פקאן חמוציות וג'ינג'ר, ו אגס ועוגת ג'ינג'ר כיכר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מרכיבים למעט ג ' ינג ' ר שהתגבש במחבת של מכונת הלחם בסדר המומלץ על ידי היצרן. בחר מחזור בצק; לחץ על התחל.
בסוף המחזור, להסיר את הבצק על לוח מקומח. ללוש בצק בקצרה, צורה לכדור, לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
שטחו את הבצק ולשו בעדינות את הג ' ינג ' ר הגבישי. טופס לצורת כיכר, במקום מחבת כיכר משומנת קלות 9x5 אינץ'. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל בגודל, על 45 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממש לפני האפייה, לחתוך למעלה עם סכין גילוח או סכין חדה.
מפזרים 1 כף סוכר אם תרצה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד התחתית של כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר לחם מתלה חוט להתקרר לפני ההגשה.