Jambalaya של ג'ני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מכינה פאדג'עם ג' ני והיידי, ממרח המלפפון המפורסם של גברת ג'ני בנדיקט, ו פינוק מקלחת מתוק עבור התוספת החדשה של ג'ני!.
הוראות
1
בחר הגדרה בינונית גבוהה למחבת חשמלית; שמן חום במחבת חמה. מבשלים בצל בשמן עד רך. מערבבים עגבניות, עוף ונקניקיות. מתבלים באבקת שום, רוטב חריף, מלח ופלפל. מערבבים באורז, יוצקים מרק, ומוסיפים שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מכסים מחבת חשמלית. מבשלים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך כ 20 עד 25 דקות, או עד אורז הוא מכרז.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות אטלנטיס אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.