קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

דאובה א לה פרובנס

דאובה א לה פרובנס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Daube a la Provencale. תמורת $5.39 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 54 גרם שומן ובסך הכל 1101 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, גבעולים רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: Classic Provençale Daube, Coq en Daube ו-Beef Daube.

הוראות

1
משרים את הבקר ביין האדום, החומץ, הגזר ו-1/2 מהבצל למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימוןחמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימון
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררתגבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
רוטב מ-daube A La Provencaleרוטב מ-daube A La Provencale
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב מ- Daube A La Provencaleרוטב מ- Daube A La Provencale
3
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה (שומרים את המרינדה) ומייבשים בעדינות עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים 1 כף מהשמן בתנור הולנדי כבד על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוציאים את הבייקון ומניחים בצד, שומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת לשומן הבייקון בתנור ההולנדי ומשחימים את בשר הבקר מכל הצדדים. לאחר שהבשר השחום, מוסיפים פנימה את המרינדה השמורה, לרדונים בייקון, את שאר הבצלים, הרוזמרין, התימין, השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 שעות. בודקים את הדאבל כל שעה ומוסיפים עוד מעט מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים את עשבי התיבול ומגישים את הדאב (להקפיד לשמור את הרוטב) עם המקרונדה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית גראטן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות האריזה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
מסננים ומערבבים עם רוטב הגבינה והדובה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
12
מניחים את הפסטה בתבנית הגראטן, ומעליה את פירורי הלחם, מפזרים מלח ופלפל ומנקדים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
אופים 15 דקות ומגישים עם הדאב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

4רצועותבייקון, חתוך ללרדוניםבייקון, חתוך ללרדונים2גב שומן חזירגב שומן חזיר907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.beef chuck, cut into 3-inch piecesbeef chuck, cut into 3-inch pieces4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'butter, cut into small cubes, plus more for greasingbutter, cut into small cubes, plus more for greasing2גזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק66דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.shredded Swiss or gruyere cheeseshredded Swiss or gruyere cheese1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרsauce from Daube a la Provencalesauce from Daube a la Provencale4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2בצל, פרוסבצל, פרוס4801 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה601 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4גבעולים רוזמרין טריגבעולים רוזמרין טרי30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים