דאקואז עם רוטב מוקה
Dacquoise עם רוטב מוקה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, קורטוב של מלח, קקאו תהליך הולנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת מוקה דאקואז, אגוזי לוז-מוקה דאקואז, ו אננס Dacquoise.
הוראות
מכסים 2 דפי אפייה בנייר אפייה. צייר 2 (9 1/2 אינץ') עיגולים על הנייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך.
מניחים חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
הוסף סוכר, 1 כף בכל פעם, פועם עד פסגות נוקשות טופס. מחלקים את התערובת לבן ביצה באופן שווה בין 2 עיגולים נמשכים.
מורחים תערובת ביצה לבן על העיגולים באמצעות גב כף.
אופים ב 275 במשך 1 שעה או עד יבש. לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור לפחות 1 שעה.
כדי להכין מילוי, לנצח יוגורט גרגרי קפה עד חלקה. בזהירות להסיר את מרנג מנייר. הפוך מרנג 1 על צלחת הגשה.
מורחים מילוי באופן שווה על מרנג. למעלה עם נשאר מקצפת. לכסות ולהקפיא כמה שעות או עד המשרד.
כדי להכין רוטב מוקה, לשלב קפה מבושל, קקאו, סירופ תירס, ו קורנפלור בסיר. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס ווניל.
הסר dacquoise מן המקפיא, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
תחתכי את דאקואז לחתיכות עם סכין משונן.
טפטוף רוטב מוקה על כל מנה.