קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

דבש ועור פירות משמש

דבש ועור פירות משמש
דבש ועור פירות משמש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 7 שעות. אם יש לך משמשים, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: משמש ועור פירות לבנדר, תפוח קינמון פרי עור, ו עור פירות קינמון ואגסים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם על משטח עבודה שטוח; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את כל החומרים בבלנדר תערובת עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להעביר את התערובת לסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד התערובת מתחילה בועה סביב הקצוות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מתעבה מעט ומקטין על 1 3/4 עד 2 כוסות, על 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
העברה למכולה חסינת חום עם זרבובית או לחזור לכד בלנדר ניקה, מיובש.לאט לאט לשפוך את התערובת על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את התערובת הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את התערובת כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של התערובת, סיבוב גיליון האפייה רועד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 6 עד 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור רצועות בגודל הרצוי, צורות, או חתיכות לגלגל, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות