דבש-חרדל קציצות הודו
כדורי הודו דבש-חרדל לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 133 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עמילן תירס, מיץ אננס, אבקת בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 33% , וזה לא כל כך יוצא דופן.כדורי בשר קוקטייל הודו עם זיגוג חרדל תפוחים , חטיפי סופרבול: כדורי בייקון עם רוטב חרדל דבש מנגו וחטיפי סופרבול: כדורי בשר בייקון עם רוטב חרדל דבש מנגו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, פירורי הקרקר, הגבינה, הבצל, הג'ינג'ר ו-3 כפות חרדל. מפוררים הודו מעל התערובת ומערבבים היטב. יוצרים 30 כדורים (1 אינץ').
מניחים קציצות על רשת משומן בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהמיץ מתבהר; לנקז.
בסיר קטן מערבבים עמילן תירס ואבקת בצל. מערבבים פנימה מיץ אננס עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים פלפל ודבש. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך. להפחית את החום; מערבבים פנימה את החרדל שנותר עד לקבלת תערובת חלקה.
מברישים את הקציצות בכ-1/4 כוס רוטב ואופים 10 דקות יותר.
מגישים את הרוטב שנותר כמטבל לקציצות.