דבש שום ברביקיו רוטב II
אם יש לך קורנפלור, פלפל טחון, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. . וזה די גרוע. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, צלעות חזיר עם רוטב דבש-שום, ו אספרגוס שיכור w / רוטב שום דבש (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול על אש נמוכה בינונית, לערבב יחד קטשופ, שום, 1 כוס מים, רוטב חם, דבש, מולסה, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, מלח, תיבול Cajun, פפריקה, פלפל אדום, פלפל לבן ופלפל שחור. אפשר לתערובת להתבשל כ 30 דקות.
בקערה קטנה, להמיס עמילן תירס ב 1 כף מים. התאם את כמות המים לפי הצורך כדי לפזר באופן מלא עמילן תירס. מערבבים לתוך תערובת הרוטב. המשך להתבשל כ -15 דקות.
מערבבים חמאה לתוך תערובת הרוטב. המשך לבשל תערובת כ 15 דקות יותר, או עד החמאה נמסה הרוטב החל להתעבות.
מגישים מעל בשרים מוכנים לפי הצורך.