דבש, תאריך, ו טארט פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבש, תאריך, טארט פקאן. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים, סוכר, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פקאן, תאריך ודבש סברין, חלת דבש, סורבה יוגורט, עוגת דבש פקאן, ו עוגת פקאן תאריך.
הוראות
באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת קמח, חמאה, ומלח במעבד עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 3 כפות מי קרח. תערובת, באמצעות / כיבוי פונה, עד לגושים לחים טופס, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום. מחממים תנור ל 218°.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חותכים את כל אבל 1/4 אינץ ' של overhang, משאיר את הצדדים בצק גבוה יותר מאשר הצדדים פאן. להקפיא קרום 15 דקות. קרום קו עם רדיד שעועית יבשה.
אופים עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
אופים את הקרום עד הזהב, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, על 15 דקות. קרום מגניב על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
להקציף חלמונים, 4 כפות סוכר, דבש, בורבון, וניל, ומלח בקערה גדולה עד עבה. מקציפים בקמח וסודה לשתייה, ואז תאריכים ופקאנים.
לטאטא חלבונים ביצה בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס.
להוסיף 2 כפות סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת תאריך ב 3 תוספות.
אופים טארט עד המילוי הוא נפוח, חום עמוק, ופשוט להגדיר במרכז, כ 40 דקות. טארט מגניב על המדף לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת. האם קדימה טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.