דבש-תפוח להתפורר עם פירות יבשים
דבש-תפוח להתפורר עם פירות יבשים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 296 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך קינמון טחון, תפוחים רומא, נאגטס דגנים nutlike, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. נסו שקדים Semifreddo עם פירות יבשים ודבש מתובל, דבש, אגוז, וציפוי פירות יבשים (מתנה בצנצנת), ו פרי תפוח חמוציות פריך עם סוכר חום קינמון קרמבל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מהחום, ומערבבים משמשים וחמוציות.
מסננים פירות יבשים במסננת מעל קערה, הזמנת סיידר.
מערבבים פירות יבשים, דגנים, 1/4 כוס סוכר, 1 כף קמח, ו 1/2 כפית קינמון בקערה.
שלב 1/4 כוס סוכר, 1/4 כוס קמח, ו 1/2 כפית קינמון בקערה גדולה. מערבבים סיידר שמור, דבש, וניל.
מוסיפים תפוחים, משליכים בעדינות למעיל.
מניחים תערובת תפוחים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; העליון עם תערובת דגנים.
אופים ב 350 במשך 55 דקות.