דגים מלית לאפות
דגים מלית לאפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 425 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . אם יש לכם חמאה, מים, פטרוזיליה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דגים מלית לאפות, פילה דגים עם מלית, ו עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, 2 כפות חמאה, גזר ופלפל בסיר.
מוסיפים מילוי ומערבבים קלות.
מילוי כפית על פני מרכז 3 ליטר צלחת אפייה רדודה. סדר דגים בכל צד של מלית.
ממיסים את שאר החמאה ומערבבים עם מיץ לימון ופטרוזיליה. כף על פני דגים.
אופים ב 400 מעלות F 15 דקות או עד הדג נעשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.