דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי
Tamarind זיגוג Swordfish עם סיד, כוסברה ורוטב Tamarind נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חופן כוסברה, רוטב סויה, סטייקים לדגי חרב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, בלקברי, וגלידת פקאן כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי זנגביל וקוקוס-כוסברה אורז פילאף, Imli Aur Dhaniye Ki Hari Chutney (טמארינד & מטבל כוסברה), ו עדשים ובזמטי עם תמרינד, קוקוס, כוסברה ושחור.
הוראות
1
להתחיל לעשות את הזיגוג: לרכך את אחת הקוביות של דבק תמרינדי בקערה קטנה עם שתי כפות של מים חמים מאוד.
תן לו לשבת, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה מכין את הרוטב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
1
שים את הכוסברה, שום, תמרינד, 2 כפות בתוספת כפית אחת של רוטב סויה, בצל, שאלוט, אנשובי או רסק אנשובי, ואת המיץ של חצי סיד אחד לתוך מעבד המזון שלך. משוך tamarind בנפרד לחתיכות קטנות לפני לשים לתוך מעבד המזון, כדי לוודא שאין זרעים קשים בו. אם אתה רוצה חום, להוסיף צ ' ילי טרי כי כבר קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספת
תמרינדי.
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
תהליך במשך כעשר שניות, לגרד למטה, לעבד שוב, לגרד למטה, במידת הצורך, לעבד בפעם שלישית. אתה רוצה את החלקים להיות קטנים ואת התערובת בשילוב היטב, אבל אתה לא רוצה מחית נוזלי.
3
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן וכבד עם מכסה. לפני שהוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל, כוסברה ותערובת תמרינדי ומערבבים היטב. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תמרינדי.
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
שים את המכסה בצד. זה יחזיק מעמד, ללא הפרשות, במשך כמה שעות.
5
הכן את הדגים: לפטר את הגריל שלך לחום בינוני או מחממים התנור שלך על הגדרת broiler. אם לצלות, לשים קצת רדיד על המחבת. טפיחה לייבש את סטייקים swordfish ומפזרים היטב עם מלח. לשפשף את שמן הזית. מיץ עוד חצי סיד ולהניח בצד.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
סיום ביצוע זיגוג: לחץ על עיסת tamarind דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדי
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את המיץ של חצי סיד וכפית רוטב סויה. מיץ החצי השני סיד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
טוסט זרעי דלעת, אם באמצעות: מחממים את התנור על 375 מעלות פרנהייט. טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה מרופדת קלף, על המדף העליון של התנור שלך, מפנה פעם אחת, במשך כחמש דקות, או עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ולזרוק בקערה עם 1 כפית רוטב סויה או יותר לפי הטעם. שים בחזרה בתנור על המחבת מרופדת קלף במשך 2-3 דקות.
מבשלים את הדג: כאשר הגריל או המטגן חם-אתה רוצה שהגחלים שלך יהיו לבנים-מבשלים את הדג בצד אחד במשך 3-5 דקות, תלוי בעובי הסטייקים ועד כמה אתה אוהב את דג החרב שלך מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקות
12
בעוד הדג צלייה, להביא את הרוטב לרתיחה טובה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
13
מוסיפים את יין האורז ומבשלים דקה או שתיים. (כאשר אני צולה, אני לא פירס לסכל, כך שאני יכול לאסוף את המיצים, אשר לאחר מכן אני מסננים ולהוסיף לרוטב בשלב זה.) לטעום את הרוטב ולהוסיף עוד מיץ ליים - או קמצוץ סוכר אם זה טארט מדי-ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
יין אורז
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
תהפכו את הדגים ותתבלו בזיגוג תמרינדי. מבשלים את הצד השני, ואז הופכים שוב ושוב, ומבשלים רק עשר או חמש עשרה שניות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.