דג חרב Involtini Messinese
Swordfish Involtini Messinese is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית בתולה, גרידת תפוז, דג חרב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. מתכונים דומים: Involtini di Melanzane, חצילים Involtini, ו חצילים Involtini.
הוראות
לשטח כל פיסת swordfish בין גיליונות של נייר שעווה משומן או רדיד אלומיניום עד 1/8 אינץ ' עבה ולשכב על משטח מגניב.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית עד לעישון ומוסיפים בצל ספרדי, אנשובי, 2 כפות צנוברים, ו 2 כפות דומדמניות. מבשלים עד הבצל התרכך קלות השחמה ולהוסיף גרידת תפוז ופירורי לחם. מבשלים 5 דקות יותר עד פירורים יש קלוי, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר.
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מחלקים את פירור תערובת בין חתיכות דג חרב להתגלגל כמו גליל ג ' לי לאבטח אותו עם קיסם.
בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד רוטב עגבניות, צנוברים שנותרו, דומדמניות, זיתים סיציליאניים, צ ' ילי חם ויין לבן ומביאים לרתיחה.
יוצקים רוטב לתוך צלחת עפר תנור הוכחה ולסדר involtini מעל ברוטב.
מניחים בתנור ואופים 25 דקות, עד דגים מבושלים דרך.
הסר ולאפשר לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.