Swordfish Involtini Messinese is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית בתולה, גרידת תפוז, דג חרב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. מתכונים דומים: Involtini di Melanzane, חצילים Involtini, ו חצילים Involtini.
הוראות
1
מחממים תנור ל-450 אף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשטח כל פיסת swordfish בין גיליונות של נייר שעווה משומן או רדיד אלומיניום עד 1/8 אינץ ' עבה ולשכב על משטח מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
נייר שעווה
3
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 4 כפות שמן זית עד לעישון ומוסיפים בצל ספרדי, אנשובי, 2 כפות צנוברים, ו 2 כפות דומדמניות. מבשלים עד הבצל התרכך קלות השחמה ולהוסיף גרידת תפוז ופירורי לחם. מבשלים 5 דקות יותר עד פירורים יש קלוי, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי
פירורי לחם
גרידה כתומה
אנשובי
שמן זית
צנוברים
דומדמניות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מחלקים את פירור תערובת בין חתיכות דג חרב להתגלגל כמו גליל ג ' לי לאבטח אותו עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
פטרוזיליה
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
5
בסיר 2 ליטר, מערבבים יחד רוטב עגבניות, צנוברים שנותרו, דומדמניות, זיתים סיציליאניים, צ ' ילי חם ויין לבן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
יין לבן
צנוברים
דומדמניות
פלפל צ ' ילי
זיתים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
יוצקים רוטב לתוך צלחת עפר תנור הוכחה ולסדר involtini מעל ברוטב.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.