דג מטוגן בתנור
, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תנור" מטוגן " דגים, דג מטוגן בתנור, ו תנור" מטוגן " דגים.
הוראות
תן לדגים להפשיר אם הם קפואים.לאחר הפשרה, לשטוף ולטפוח יבש.תרסיס תבנית אפייה עם ספריי nonstick.
מערבבים יחד פירורי לחם, קמח תירס ופלפל לימון.
מוסיפים את השמן, משליכים תערובת לשלב.טובלים צד אחד של פילה דגים לתוך ביצה מוכה לבן, ואז לדלות דרך תערובת פירורי לחם (רק צד אחד).
מניחים דגים, ציפוי בצד למעלה, על תבנית האפייה.
אופים, חשוף במשך 6 עד 8 דקות עבור כל עובי 1/2 אינץ ' של דגים, או עד פתיתים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.