קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

דג מצופה פקאן ברוטב רמולד

דג מצופה פקאן ברוטב רמולד
דג מצופה פקאן עם רוטב רמולד נטול גלוטן, ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון, 96 גרם שומן, ובסך הכל של 1057 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, מיונז, סנאפר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. נסו טוסט צרפתי מצופה פקאן ברוטב פירות יער, פקאן מצופה מחוספס, ו פילה סלמון מצופה פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת רוטב מניחים את הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הצלפים והשום בבלנדר או במעבד מזון ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את המיונז, שמן הזית, מיץ הלימון והחרדל. מערבבים היטב. מצננים עד שמוכן להגשה עם פירות ים. זה שומר במיכל מכוסה במקרר למשך מספר שבועות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס. שוטפים את הדג, מייבשים ומתבלים. לחפור את הדגים בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים את אגוזי הפקאן הטחונים על צלחת ולוחצים את הדג לפירורים לציפוי. הופכים את הפילטים ומצפים את הצד השני. בברזל יצוק או במחבת כבדה ועמידה בתנור, מחממים את 1 כף החמאה המלאה עם השמן. כשהוא מתחיל לרחוש, צורבים את הדג כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מכניסים את המחבת לתנור למשך 6 עד 10 דקות, תלוי בעובי הפילטים ובהעדפתכם למידת האלימות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מגישים מיד עם רוטב רמולד בצד ו טריז לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו
כרמי פצר עמק אוקס פינו גריגיו
פינו גריגיו זה נקי עם אופי פרי קדימה ועמוד שדרה חומצי פריך . יש ניחוחות של מנגו, אגס, תבלין כתום, עשב לימון ואננס. בפה יש טעמים של פירות טרופיים, תפוחים, אגסים ותו הדרים כתום נחמד, מאוזן במינרליות וגימור נפלא ועגול.