קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

דג סנדל מבושל במרק קוקוס, ג'ינג'ר ובזיליקום

דג סנדל מבושל במרק קוקוס, ג'ינג'ר ובזיליקום
אם יש לך פלפל טחון, ג'ינג'ר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו דג סנדל במרק שומשום זנגביל עם אדאמה ובוק צ'וי, דגים עלומים עם מרק ג'ינג'ר ושומשום, ו עוף עלום עם בוק צ'וי במרק זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
טיפ: נסה לקשור את הפילה עם בצל ירוק כהה צמרות במקום להשתמש קיסמים. טובלים את הצמרות הירוקות במים רותחים במשך 15 שניות כך שהם גמישים וקושרים קשר רופף סביב פילה הדגים המגולגל.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
מורחים את הפילה על משטח עבודה, צד העור למטה. מתבלים קלות במלח ופלפל לבן. חלק את 1 Tbs. ג ' ינג ' ר מגורד בין פילה להפיץ באופן שווה כמו שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מפזרים על 1 Tbs. של בזיליקום קצוץ על פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מגלגלים כל פילה, החל בקצה העבה. Secure כל גליל עם קיסם (או ירוק בצל ירוק צמרות (ראה את הקצה להלן).
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
מפזרים את הלחמניות קלות עם קצת יותר מלח ופלפל לבן. תניח בצד. בתנור הולנדי קטן (4 ליטר) עם מכסה הדוק (או סיר כבד אחר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים בנוחות), לחמם את השמן על חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
6
מוסיף את שאלוט, ג ' ינג ' ר גפרורים, ושום. מוקפץ במשך 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
מוסיפים את הסלרי ואת המוקפץ במשך 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
8
מוסיפים את צ ' ילה וממשיכים לטגן, ערבוב, עד הסלרי מתחיל לרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
9
מוסיפים את מרק העוף וחום במשך 2 דקות. כבה את החום ולסדר את הדג מגולגל בשכבה אחת על תערובת הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
יוצקים את חלב הקוקוס על הדגים והופכים את החום לגבוה. ברגע חלב הקוקוס מגיע לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד הדג הוא אטום מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. אם את לא בטוחה, תפרקי חלק כדי לראות אם זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר את הסיר מהחום. בזהירות להעביר את הדגים עם כפית מחוררת או מרית דגים למגש קטן, חם. החזירו את הסיר לחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את בזיליקום שנותר, יחד עם בצל ירוק, רוטב דגים, מיץ ליים, מירין, גרידת ליים. תביא את המרק רק לרתיחה. לטעום את המרק ולהוסיף יותר מלח או מירין במידת הצורך. עבור כל מנה, מניחים תלולית קטנה של אורז יסמין חם בקערה רדודה, למעלה עם גליל דגים, ולהסיר את הקיסם. מצקת את המרק החם על כל גליל דגים ומגישים מיד. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמיןאורז יסמין
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מגישים עם
14
אורז יסמין מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז יסמיןאורז יסמין
1
גודל
2
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
1
320, שומן
2
10, קלוריות שומן
1
90, שומן רווי
2
6, חלבון
3
34, שומן חד רווי
4
5, פחמימות
5
910, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
21, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.