דג שלם בגריל ברוטב עגבניות-צ'ילה צלוי
דג שלם בגריל עם רוטב עגבניות-צ'ילה קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 686 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן canolan, אורגנו מקסיקני, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם קלוי-צ'ילה-ו-אבוקדו סלסה, צלע צלויה עם עגבניות ורוטב צ'ילה Poblano, ו דג צלוי עם רוטב עגבניות ים תיכוני.
הוראות
קו מחבת גדולה וכבדה עם נייר כסף.
מניחים עגבניות וצ 'ילי במחבת; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד עורות מתחילים להשחיר כתמים, מפנה מדי פעם, על 20 דקות עגבניות ו 10 דקות עבור צ' ילי.
הסר מחום וקריר מעט. לקלף עגבניות; להעביר למעבד.
מוסיפים צ ' ילי, בצל ושום. תערובת עד צורות מחית גס.
להעביר רוטב לקערה. מערבבים בכוסברה, פטרוזיליה ומלח. (ניתן להכין 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה) או broiler preheat. יש לשטוף את הדגים בפנים ובחוץ עם מים קרים; לטפוח יבש. דג פתוח שטוח, כמו ספר. לשפשף דגים בפנים ובחוץ עם שמן; מפזרים בפנים עם אורגנו, מלח ופלפל. אם צליה, במקום דגים, נפתח שטוח, בסל גריל. אם לצלות, במקום דגים, נפתח שטוח,על גיליון אפייה משומן משומן. גריל או דג צלוי רק עד אטום במרכז, על 6 דקות לכל צד.
באמצעות מרית, להעביר דגים מגש.
מפזרים מיץ ליים; לשרת עם רוטב עגבניות טורטיות תירס חמות.