דולאק אורז מלוכלך
אורז מלוכלך של דולאק עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 231 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל קריאולי. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר טחון, צימוקים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו אורז מלוכלך, אורז מלוכלך, ו אורז מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר בקר טחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שכבר לא ורוד.
מוסיפים מים לאותה מחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים אורז
מערבבים בשר בקר טחון; לחזור לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים 25 דקות או עד שהאורז רך.
ממיסים 1 כף מהחמאה במחבת בינונית על אש בינונית.
מוסיפים אגוזי פקאן; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להשחמה קלה.
ממיסים את יתרת 1 כף החמאה באותה מחבת.
מוסיפים פלפלים וצימוקים; מבשלים ומערבבים 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים לתערובת האורז; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים בייקון ובצל ירוק לפני ההגשה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
קייג ' ון עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזווילי וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים אלה ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא תערובת סנטיאגו רואיז אלברינו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![תערובת סנטיאגו רואיז אלברינו]()
תערובת סנטיאגו רואיז אלברינו
צהוב בהיר ובהיר. האף אינטנסיבי ומורכב לראווה ניחוחות של פירות (תפוח, אגס, משמש), עשבי תיבול (לימון ורבנה, אניס) ותווים מינרליים. בעל גוף מלא, המורכבות הפירותית שלו חוזרת בשילוב עם מינרליות אבן רטובה על החיך לפני גימור ארוך ופריך. השילוב של חמישה זני ענבים מקומיים לריאס בייקסאס הופך את זה ליין בעל אופי מובהק ייחודי.