המתכון לימון פרג חורים סופגנייה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 24. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, קליפת לימון, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), אמנות חורי סופגניות, ו חורי סופגניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, מערבבים קמח, פרג, קליפת לימון, אבקת אפייה ומלח. בקערה קטנה, ביצים להקציף, סוכר, חלב חמאה, חמאה מומסת, ווניל כדי להתמזג. מערבבים לתוך מרכיבים יבשים עד מעורבב היטב. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה או עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פרג זרעים
חלב-חמאה
קליפת לימון
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לגרד בצק על משטח מקומח בנדיבות. עם ידיים מקורנות, לגלגל בצק לכדורים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
מניחים חורי סופגניות על תבנית אפייה מקומטת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
בינתיים, למלא טיגון חשמלי עמוק לקו המילוי או לשפוך על 4 אינץ ' של שמן למחבת 5-6 ליטר; חום 37
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
באמצעות כפית מחוררת להרים אחד או שניים חורי סופגנייה בכל פעם, בעדינות להוריד שלושה או ארבעה חורים לתוך שמן ומבשלים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות (כדי לבדוק תזמון, לחתוך חור הסופגנייה הראשונה כדי לבדוק). באמצעות כפית מחוררת, להעביר חורי סופגניות מגבות נייר לניקוז. חזור לטגן חורים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
6
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגלגל כל חור זיגוג למעיל.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
גלול
7
מניחים על צלחת ולתת לעמוד עד זיגוג מוגדר, על 2 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.