דיז'ון עוף
אם יש לכם חצאי חזה עוף, תערובת מיונז חרדל דיז'ון, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו דיז'ון עוף, דיז'ון שרימפס, ו דיז'ון אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים עוף בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית מערבבים את תערובת החרדל-מיונז, שמן זית, מיץ לימון, פלפל לימון, מלח ובוליון.
יוצקים את התערובת על העוף.
אופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.