דלורית צלויה, כרוב ומרק לימון
דלעת קלויה, כרוב, ומרק לימון יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו דלעת, פפריקה, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו דלורית צלויה, תפוח אדמה אדום ומרק כרוב., דלורית קלויה דלעת כרוב מוקפץ, ו דלעת סקווש ומרק כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לעמדה האמצעית והתחתונה העליונה וחימם מראש תנור ל-450 ° F.
הוסף 2 כפות שמן למחבת צלייה גדולה או גיליון אפייה מעוטר.
מוסיפים סקווש, בצל ופלפל פעמון וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מוסיפים שמן שנותר למחבת צלייה שנייה או תבנית אפייה ומוסיפים כרוב, לימון ושום. מתבלים במלח ומערבבים היטב.
מניחים סקווש על המדף העליון כרוב על המדף התחתון ומבשלים, ערבוב כל 10 דקות בערך, עד סקווש ופלפל אדום הם מכרז כרוב הוא פריך, כ 20 דקות עבור כרוב ו 30 דקות עבור הדלעת.
להעביר דלעת סקווש, בצל, ושום לבלנדר ולהוסיף את המניה. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך סיר גדול להגדיר על חום בינוני. להיזהר לא להוסיף שום זרעים, לסחוט את טריזי לימון קלוי לתוך המרק ומתבלים עם מלח לפי הטעם.
כאשר הפלפל האדום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העור, גזע, זרעים, בערך לקצוץ את הבשר. מצקת את המרק לארבע קערות. למעלה עם קומץ של כרוב קלוי ורבע של פלפל אדום קצוץ.
מפזרים קצת פפריקה על הכל ומגישים.