דלעת מתובלת, עדשים, וסלט גבינת עיזים
אם יש לך גבינת עיזים, פפריקה, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת מתובלת, עדשים, וסלט גבינת עיזים, דלעת מתובלת, עדשים וסלט גבינת עיזים, ו ארוחת ערב הלילה: דלעת מתובל סקווש, עדשים, וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עדשים בקערה קטנה. מכסים במים קרים ומשרים 10 דקות; לנקז. לבשל עדשים במים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק, על 30 דקות.
עדשים ניקוז. לשטוף מתחת למים קרים, ולאחר מכן לנקז. מחממים תנור ל-375F.
מניחים דלעת בקערה גדולה; לזרוק עם 2 כפות שמן, כמון, פפריקה, ומלח ים. מסדרים דלעת בשכבה אחת על תבנית אפייה; צלי 20 דקות. הפוך דלעת מעל. צולים עד למכרז, 10 עד 15 דקות. מגניב.
מערבבים עדשים, דלעת ושמן מסדין אפייה עם ארוגולה, חצי גבינת עיזים, מנטה, חומץ, ושמן 1 כף. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין הצלחות; מפזרים הנותרים גבינת עיזים מעל.