והוא מספק כ 32 מנות . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם סירופ מייפל, אגוז מוסקט טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו דלעת מתובל עוגיות שיבולת שועל פקאן, עוגיות שיבולת שועל מתובלות, ו עוגיות שיבולת שועל מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.
לטאטא את הקמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, זנגביל, מלח, מוסקט בקערה בינונית לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחים חמוצים, קלופים וחתוכים לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
מצילי חיים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
12 מצילי חיים לבנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3 תותים טריים
3
מניחים את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על מהירות בינונית עד מואר בצבע ורך, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3 תותים טריים
4
מוסיף את הביצה ווניל, להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, והכה עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את המשוט ואת הצדדים של הקערה.עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים חצי מתערובת הקמח השמורה ומערבבים עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶן
מצילי חיים
דרגשי סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3 תותים טריים
5
מוסיפים חצי מהדלעת ומערבבים עד שרק התאגדו. חזור עם תערובת הקמח הנותרים ודלעת.זרוק 8 סיבובי בצק לסדין אפייה על ידי כוס 1/4 scant, מדהים אותם 2 סנטימטרים זה מזה על הסדינים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
12 מצילי חיים לבנים
מצילי חיים
ציוד שתשתמש בו
מצילי חיים לבן
6
מניחים את הבצק הנותר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 מצילי חיים לבנים
7
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 12 דקות. סובבו את המחבתות מלמעלה למטה ומלפנים לאחור והמשיכו לאפות עד שהעוגיות יהיו בצבע חום זהוב בתחתית ומסביב לקצוות, כ -12 דקות יותר.