קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

דלעת ספגטי איטלקית

דלעת ספגטי איטלקית
סקווש ספגטי איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות משומר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת ספגטי ממולאת איטלקית, דלעת ספגטי בסגנון איטלקי, ו דלעת ספגטי אפויה איטלקית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים מים בתבנית אפייה ומניחים חצוי קישואים למטה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד שמזלג חודר את העור בקלות רבה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו לבשל סקווש תוך הכנת שארית המתכון.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
בצל מטגן בחמאה חמה עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הבצל; מתבלים עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מניחים כיסוי על המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בבית מבשלים עד העגבניות רכות, כ 30 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
לאחר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש במזלג להפשיט בשר מן העור גדילים. מערבבים סקווש וגבינת פרמזן לתערובת עגבניות. החלף כיסוי על מחבת ומבשל עד סקווש מחומם דרך, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
מפזרים גבינת פרמזן נוספת על המנה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.