דלעת ספגטי איטלקית
סקווש ספגטי איטלקי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות משומר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת ספגטי ממולאת איטלקית, דלעת ספגטי בסגנון איטלקי, ו דלעת ספגטי אפויה איטלקית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים מים בתבנית אפייה ומניחים חצוי קישואים למטה בצלחת.
אופים סקווש בתנור שחומם מראש עד שמזלג חודר את העור בקלות רבה, כ 45 דקות.
בואו לבשל סקווש תוך הכנת שארית המתכון.
ממיסים חמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
בצל מטגן בחמאה חמה עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד ריחני, על 1 דקה יותר.
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות על תערובת הבצל; מתבלים עם בזיליקום.
מניחים כיסוי על המחבת, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בבית מבשלים עד העגבניות רכות, כ 30 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
לאחר סקווש הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש במזלג להפשיט בשר מן העור גדילים. מערבבים סקווש וגבינת פרמזן לתערובת עגבניות. החלף כיסוי על מחבת ומבשל עד סקווש מחומם דרך, 5 עד 10 דקות יותר.
מפזרים גבינת פרמזן נוספת על המנה כדי לשרת.