דלעת ספגטי עם לימון וצלפים
דלעת ספגטי עם לימון צלפים נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 486 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 53 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלט סקווש קיץ עם לימון, צלפים ופרמזן, דלעת ספגטי מרווה לימון, ו פסטו לימון ספגטי סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את שני הסקווש ב 1/2 לאורכו ולגרוף את כל הזרעים. לשפשף אותם מבפנים ומבחוץ עם השמן ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים את הצד לחתוך סקווש למטה על מחבת או גיליון עוגיות לכסות בנייר כסף.
מניחים בתנור ומבשלים עד הקליפה היא רכה מעט או נותן עם קצת לחץ, על 20 דקות. כאשר הם נעשים, לגרד את הבשר החוצה עם מזלג ושמורה, שמירה על חם.
במחבת חמה, להמיס את החמאה ולהמשיך לבשל עד חום כהה.
מוסיף את הצלפים, קישואים ופלפל פעמון כדי לעצור את החמאה מלבשל עוד, ומבשל, ערבוב, עד במכרז. מערבבים במיץ לימון ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
בקערת ערבוב גדולה לערבב את הסקווש, רוטב חמאה, ועגבניות ומגישים.