עוגת דלעת פירור עם תפוחים היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח מרומא, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: דלעת פירור עוגה, דלעת פירור עוגה, ו דלעת פירור עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין פירורים, לשלב 3 כפות קמח וסוכר חום בקערה בינונית; לחתוך 1 1/2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להכין את העוגה, לנצח את הסוכר מגורען ואת המרכיבים הבאים 7 (סוכר מגורען דרך ביצה לבן) עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
שלב 1 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת הסוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; לערבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. סדר spokelike תפוח על גבי הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
6
מפזרים תערובת פירור.
7
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל.