דלעת פירור עוגה עם תפוחים
עוגת דלעת פירור עם תפוחים היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח מרומא, חמאה, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: דלעת פירור עוגה, דלעת פירור עוגה, ו דלעת פירור עוגה.
הוראות
כדי להכין פירורים, לשלב 3 כפות קמח וסוכר חום בקערה בינונית; לחתוך 1 1/2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. תניח בצד.
כדי להכין את העוגה, לנצח את הסוכר מגורען ואת המרכיבים הבאים 7 (סוכר מגורען דרך ביצה לבן) עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. כף קלה 1 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
שלב 1 1/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת הסוכר, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; לערבב לאחר כל תוספת.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. סדר spokelike תפוח על גבי הבלילה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל.