דלעת צלויה עם גבינה " פונדו"
צלי דלעת עם גבינה "פונדו" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם בגט, דלעת כתומה, gruyère גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: פונדו גבינת דלעת, יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה, ו ירקות חורף צלויים עם רוטב פונדו.
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש התחתון.
טוסט בגט פרוסות בשכבה 1 על תבנית אפייה בתנור עד צמרות פריך (הלחם עדיין יהיה חיוור), על 7 דקות.
הסר העליון של דלעת על ידי חיתוך מעגל (3 אינץ ' קוטר) סביב גזע עם סכין חדה קטנה. לגרד זרעים וכל סיבים רופפים מתוך דלעת עם כפית (כולל העליון של דלעת; זרעי מילואים לשימוש אחר אם תרצה). העונה בתוך דלעת עם 1/2 כפית מלח.
להקציף יחד שמנת, מרק, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה.
מערבבים יחד גבינות בקערה אחרת.
שים שכבה של לחם קלוי בתחתית דלעת, ולאחר מכן לכסות עם כ 1 כוס גבינה ועל תערובת 1/2 כוס שמנת. המשך שכבות לחם, גבינה, תערובת שמנת עד הדלעת הוא מלא על 1/2 אינץ ' מלמעלה, באמצעות כל תערובת שמנת. (ייתכן שיש לך קצת לחם וגבינה שנשאר.)
מכסים את הדלעת עם החלק העליון ולשים במחבת קלייה קטנה משומנת.
מברשת מחוץ דלעת בכל רחבי עם שמן זית.
אופים עד הדלעת מכרז ומילוי הוא נפוח, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
דלעת ניתן למלא 2 שעות לפני האפייה ומקורר.