הודו בגריל מלוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו הודו בגריל מלוח. מתכון זה מכין 12 מנות עם 597 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב ווסטרשייר, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. נסו כריך הודו מלוח, הודו קלוי מלוח, ו חזה הודו מלוח עבור מתכונים דומים.
הוראות
הסר טפלי עוף מהודו (מחק או שמור לשימוש אחר). בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף. שיפוד פתחי הודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים תרנגול הודו מעל מחבת טפטוף; גריל, מכוסה, על חום בינוני עקיף במשך שעה 1.
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש. מניחים בצד 2/3 כוס להגשה.
גריל הודו 1-2 שעות ארוכות יותר או עד שמד חום קורא 180 זוגות, צולה לעתים קרובות עם הרוטב שנותר. מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף.