הודו ממולא קלאסי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 935 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 3 מנות.57 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -5 דקות. גשו לסופר וקנו שפשף מרווה, הודו, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), טורקיה קלאסית ב 5, ו רוטב הודו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הסלרי והפטריות בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים מרק ותבלינים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מרק
3
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מוסיפים תערובת פטריות וזורקים לציפוי. מערבבים מספיק מים חמים כדי להגיע לחות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
רגע לפני האפייה, ממלאים הודו באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
5
מניחים את כל המילוי שנותר בתבנית אפייה משומנת; מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לאפייה. שיפוד טורקיה פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד עם מטבח מחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מילוי
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
תבנית אפייה
תנור
שיפודים
6
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
מברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
8
אופים תרנגול הודו, חשוף, ב 325 ל 3-3 / 4 ל 4-1 / 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 ליטר עבור תרנגול הודו ו 165 ליטר עבור המילוי, צולה מדי פעם עם טפטופים פאן. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
מילוי
טורקיה כולה
בשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
רדיד אלומיניום
מחבת
9
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 30-40 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מכסים את הודו בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים מלית וגילוף. אם תרצה, לעבות מחבת טפטופים עבור רוטב.