הודו ממולא קלאסי
הודו ממולא קלאסי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 935 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 3 מנות.57 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -5 דקות. גשו לסופר וקנו שפשף מרווה, הודו, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מלית הודו קלאסית (השתמש כדי למלא תרנגול הודו), טורקיה קלאסית ב 5, ו רוטב הודו קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הסלרי והפטריות בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים מרק ותבלינים; מערבבים היטב.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה; מוסיפים תערובת פטריות וזורקים לציפוי. מערבבים מספיק מים חמים כדי להגיע לחות הרצויה.
רגע לפני האפייה, ממלאים הודו באופן רופף.
מניחים את כל המילוי שנותר בתבנית אפייה משומנת; מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לאפייה. שיפוד טורקיה פתחים; לקשור מקלות תיפוף יחד עם מטבח מחרוזת.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
אופים תרנגול הודו, חשוף, ב 325 ל 3-3 / 4 ל 4-1 / 2 שעות או עד מדחום בשר קורא 180 ליטר עבור תרנגול הודו ו 165 ליטר עבור המילוי, צולה מדי פעם עם טפטופים פאן. (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.)
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 30-40 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מכסים את הודו בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים מלית וגילוף. אם תרצה, לעבות מחבת טפטופים עבור רוטב.