קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה

הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי באפלו עם רוטב גבינה כחולה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1183 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. אם יש לך שמנת כבדה, גבינה, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטות צלויות, כרובית באפלו עם רוטב גבינה כחולה, ו עוף ממולא בגבינה כחולה ברוטב באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח הנמדד, זרעי סלרי ופלפל בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה מן החלל ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר כל פלסטיק או מתכת מחזיק את הרגליים יחד. ללטף את טורקיה יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.לשפשף את תערובת המלח על כל החלק החיצוני של טורקיה, למקם אותו על גיליון אפייה מעוטר (לא לכסות), ומקרר במשך 12 עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.בעוד התנור מתחמם, מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל ומניחים את חתיכות הבצל בתוך החלל. רוח חתיכת חוט סביב כל רגל פעם אחת ולאחר מכן לקשור את הקצוות יחד. הכנס את הכנפיים לאחור ומתחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את חזה ההודו למטה על מדף קלייה להגדיר במחבת צלייה. צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מוסיפים את המים למחבת הצלייה וצולים במשך 30 דקות יותר. בינתיים, מניחים את הרוטב החריף והחמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
הסר מהחום.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את המחבת מהתנור, באמצעות שתי חבילות של מגבת נייר כדי לאחוז את טורקיה, להעיף את הציפור על הגב שלה. למרוח את ההודו בכל רחבי עם חלק מתערובת החמאה-רוטב חם. המשך לצלות, לצלות עם הרוטב כל 15 דקות (לחמם מחדש את הרוטב לפי הצורך), עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך הפנימי 74° והמיצים לרוץ ברור, כ 45 עד 90 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את הרוטב החריף 8 כפות של החמאה בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד החמאה נמסה התערובת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולחמם מחדש לפי הצורך כאשר מוכן לשרת.ממיסים את הכף הנותרת של חמאה במחבת בינונית על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -6 דקות. בינתיים, לטאטא את המים ואת קורנפלור יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השמנת למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך, תוך לטאטא כל הזמן, להוסיף את הגבינה 1 חתיכה בכל פעם, לתת לכל חתיכה להמיס לפני הוספת הבא. (אם מוסיפים את הגבינה מהר מדי או מפסיקים להקציף, הרוטב עלול להישבר.) מערבבים את תערובת קורנפלור שמורה, ולאחר מכן לטאטא אותו לתוך רוטב הגבינה. להגדיל את החום בינוני, לטאטא מדי פעם, להביא את התערובת לרתיחה. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מן החום ולהעביר צלחת הגשה.
6
מעבירים את רוטב החמאה החריף למנה אחרת ומעבירים את שני הרטבים עם תרנגול ההודו המגולף.
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק