הודו צלוי בשקית.
הודו צלוי בשקית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם טורקיה, בצל, ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה מושלם עבור חג ההודיה. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו הודו צלוי Pho (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350F.
מניחים את הקמח בשקית בישול התנור ולנער אותו.
מניחים את שקית התנור במחבת צלייה גדולה כי הוא לפחות 2 אינץ ' עמוק.
הסר את הקרביים והצוואר מתורכיה והנח אותם בצד לשימוש נוסף או השלך אותם. יש לשטוף את ההודו מתחת למים זורמים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את הבצל, לימון, טימין או פטרוזיליה, מלח ופלפל בחלל של טורקיה.
מברישים את החלק החיצוני של טורקיה עם חמאה מומסת ומפזרים מלח מתובל על כל זה.
מניחים את תרנגול ההודו בשקית התנור, ולאסוף את התיק באופן רופף סביב טורקיה, המאפשר מקום למחזור חום. תאבטחו את התיק עם עניבת הניילון שלו.
חותכים ארבעה או חמישה חריצים 1 אינץ בחלק העליון של התיק כך קיטור יכול לברוח. הכנס את הקצוות של התיק במחבת הצלייה.
צולים את ההודו עד מדחום בשר שנקרא מיידית ממוקם בחלק העבה ביותר של הירך הפנימית רושמת 82°, 2 עד 3 שעות. (אם אתה ממלא את טורקיה, תצטרך להוסיף עוד 30 דקות זמן בישול.)
הסר את מחבת הקלייה מהתנור והנח אותה על הכיריים.
תן לתרנגול ההודו לנוח בשקית למשך כ-15 דקות. בזהירות להסיר את טורקיה מן התיק ולהעביר אותו מגש לנוח במשך כ 30 דקות לפני גילוף. בעדינות אוהל טורקיה עם רדיד אלומיניום כדי לשמור אותו חם בזמן שהוא נח.
מקשטים את טורקיה עם עשבי תיבול וענבים לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;