הודו צלוי עם מרווה כתומה
תרנגול הודו צלוי עם מרווה כתומה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 452 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, קליפת תפוז, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, טורקיה מורשת קלוי איטי עם כתום ומרווה, ו הודו צלוי עם זיגוג כתום חדור מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
מערבבים את המרווה, הקליפה, ו 1 כפית מלח. לשפשף תערובת מרווה תחת עור משוחרר ובתוך חלל הגוף.
שלב 1/4 כוס מיץ 1 כף דבש; לשפוך מעל טורקיה.
הניחו מטבעות כתומים בתוך חלל הגוף.
הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 325 במשך 3 שעות או עד רושמים מדחום בשר 18
מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף, ולתת לעמוד במשך 10 דקות. השליכו את העור ואת הפרוסות הכתומות.
הסר את טורקיה מן המחבת, הזמנת טפטוף מחבת לרוטב.
מניחים הודו על מגש; להתחמם.
כדי להפוך את הרוטב, יוצקים שאריות שמורות לתוך שקית פלסטיק zip-top. חותם תיק; לגזור את 1 פינה של תיק.
מסננים טפטוף לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע הפתיחה; להשליך שומן. (אתה צריך להיות על 2/3 כוס טפטוף; להוסיף מספיק מים או מרק עוף נטול שומן, דל נתרן כדי לפצות את ההבדל, במידת הצורך).
להוסיף 1/8 כפית מלח, 1/2 כוס מיץ, ו 1 כף דבש לטפטף במחבת; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
שלב 1/2 כוס מיץ קורנפלור בקערה קטנה; להוסיף תערובת טפטוף. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.