קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

החברה מגיעה ממולא סקווש החורף

החברה מגיעה ממולא סקווש החורף
החברה מגיעה ממולא סקווש החורף נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לכם שמן זית, חומץ אומבושי, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: החברה מגיעה טורקיה, החברה באה סלט, ו "החברה מגיעה" אורז.

הוראות

1
. לשטוף את הסקווש ואת הקצוות לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
חותכים חציית סקווש לחצאים ולגרוף זרעים החוצה. תניח בצד.יש לשטוף את הבסמטי ואורז בר במסננת מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מחממים 1 כף שמן זית בסיר גדול; מוסיפים אורז ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים מים לאורז ומביאים לרתיחה. הפחת את הלהבה והטבח מכוסה 40 דקות או עד שהמים נספגים וחורי קיטור נוצרים באורז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים כמון, פפריקה, טימין, אורגנו וקיין ו סאוט במשך שתי דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים בצל, שום, סלרי, פלפלים ופטרוזיליה. לבשל 20 דקות. מערבבים בצימוקים, תפוחים, רוזמרין טרי ומרווה. לבשל 10 דקות יותר.מחממים תנור ל-375F .
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מניחים תבנית אפייה בתנור וצולים אגוזי פקאן 8 עד 10 דקותלהתחיל לשחרר את הארומה שלהם. תיזהר לא לשרוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
הסר פקאנים מהתנור ולשלב אותם עם אורז מבושל, ירקות, תמרי, אומבושי וחומץ בלסמי בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
אורז מבושלאורז מבושל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
תמריתמרי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.ממלאים את תערובת האורז בחוזקה לתוך חצאי סקווש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
מניחים סקווש במחבת צלייה עם 1/2 כוס מים. מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות או עד הדלעת הוא פירסינג בקלות עם מזלג. כדי לשרת, לחתוך סקווש לטבעות 1 אינץ ומקשטים עם פטרוזיליה איטלקית.הערה: כל שאריות מלית יכול להיות אפוי במשך 30 דקות ב 191° בתבשיל משומן קל, מכוסה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סכין קילוףסכין קילוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוח, חתוך לקוביותתפוח, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטי חוםאורז בסמטי חום4smallsסקווש מעדנייה (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש חמאה קטן 4 (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש בננה קטן 4 (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש בלוט קטן 4 (קוטר של כ-4 אינץ') או סקווש קטן 4 דובשנית (קוטר של כ-4 אינץ')סקווש מעדנייה (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש חמאה קטן 4 (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש בננה קטן 4 (בקוטר של כ-4 אינץ') או סקווש בלוט קטן 4 (קוטר של כ-4 אינץ') או סקווש קטן 4 דובשנית (קוטר של כ-4 אינץ')1צביטהקאייןקאיין3ביוןסלרי, פרוס דקסלרי, פרוס דק2חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות או 1 צימוקים כוסדומדמניות או 1 צימוקים כוס1אוראו ממולאים כפולים1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוזמרין טרי, קצוץ או 1 כף רוזמרין מיובשרוזמרין טרי, קצוץ או 1 כף רוזמרין מיובש32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמרווה טרייה, קצוצה או 1 כף מרווה מיובשתמרווה טרייה, קצוצה או 1 כף מרווה מיובשת4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה חבורה 1/2, קצוץפטרוזיליה חבורה 1/2, קצוץ8שרימפס וורידיםפטרוזיליה (לקישוט)פטרוזיליה (לקישוט)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן1פלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות1חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם8שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתמריתמרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ אומבושי או 2 כפות להשתמש חומץ אורזחומץ אומבושי או 2 כפות להשתמש חומץ אורז1בצל צהוב בינוני, קצוץכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב1פלפל צהוב, חתוך לקוביותפלפל צהוב, חתוך לקוביות2largesבצלים צהובים, חתוכים לקוביותבצלים צהובים, חתוכים לקוביות