האנצ'ילדות ההליבוט הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חסה, בצל, עגבניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Enchiladas הליבוט, Enchiladas הליבוט המלוח, ו Enchiladas הליבוט המלוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים 25 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. פלייק דגים; מקום בקערה בינונית. מערבבים 1 כוס גבינה, שמנת חמוצה, רוטב, בצל, זיתים 1/4 כוס, צ ' ילי ותערובת תיבול. כף למטה מרכזים של טורטיות; להתגלגל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.