הליבוט-אספרגוס מוקפץ
הליבוט-אספרגוס מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 277 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חתכים אספרגוס, עגבניות, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו עוף וברוקולי מוקפץ, סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים, בצל, שום, gingerroot ואספרגוס; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות או עד דגים כמעט פתיתים עם מזלג.
בזהירות לערבב את שאר החומרים. מבשלים עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג ותערובת מחומם היטב.
מגישים עם רוטב סויה נוסף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.