הליבוט עם כרישה
הליבוט עם כרישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 414 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, כרישה עבה, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט עם גזר כרישה, הליבוט עם גזר כרישה En Papillote, ו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את שמן הזית למחבת, מסתחררים למעיל.
מוסיפים כרישה ו 1/2 כפית מלח כשר למחבת; מכסים ומבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 3/4 כוס מים למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות או עד כרישה הם מכרז.
הסר מהחום. מערבבים בצימוקים, חומץ, ו 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי; להתחמם.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים דגים באופן שווה עם 1/4 כפית מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מגישים דגים בתערובת כרישה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.