הליבוט צלוי עם רוטב בשמל הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין, אגוז מוסקט טחון, פילה הליבוט במרכז, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 34 דקות. מתכונים דומים: הליבוט צלוי ברוטב שחמל, סטייקים צלויים עם רוטב פטל, ו הליבוט צלוי ברוטב שאלוט לימון חם.
הוראות
1
הערה של קוק: הליבוט ניתן להחליף עם 24 אונקיות של פילה יחיד. הפחת את זמן הבישול בתערובת היין ל-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
הליבוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
ריססו צלחת אפייה מזכוכית בגודל 7 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
לרוטב בשמל: בסיר 2 ליטר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב החם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בגבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
עבור הליבוט: בסיר גדול, להביא את היין והמים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה והוסף את ההליבוט. מכסים את המחבת ומבשלים עד שהבשר אטום, 8 עד 10 דקות. באמצעות מרית דגים, בזהירות להסיר את הדגים ולסדר שכבה אחת בתבנית אפייה מוכנה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הליבוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מחממים מטגן. כפית את רוטב בשמל על הדג העליון עם פרמזן. נקודה עם חמאה צלוי עד הזהב, 2 עד 4 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.